Om Muay Thai

Muay Thai som også er kjent som «The Art of 8 Limbs» er Thailands national sport og har spesielt de siste årene, spredd seg gjennom resten av verden.

Sporten legger vekt på bruk av hele kroppen, inkludert ben, knær, armer og albuer. Gjennom lære vil elevene få muligheten til å utvikle seg innenfor områder av fitness, selvforsvar, balanse, mobilitet og styrke. Som vil lede til en bedre beherskelse av teknikk og forståelse av sporten.

Muay Thai kan høres farlig ut for mange, men heller tvert imot. Trening er ikke bare slag og spark, men forståelse for hvordan å bruke teknikker i ulike situasjoner. Dette bidrar derfor til en mer konsentrert, reflektert og oppegående elev som har muligheten til å forsvare seg selv om det skulle oppstå en situasjon man ikke kan unngå.

 

 

oliver-nm-2

Om dette er å gå kamp, gå ned i vekt, kunne forsvare seg eller rett og slett få litt utløp av frustrasjon på jobb så hjelper vi deg dit.

 

HUSK! Her er det ingen snarveier. Man må bare prøve og så se resultatene komme over tid. Ingen blir verdensmester over natten (men det er selvfølgelig lov å prøve!)